Voor zij die hun favoriete zijden bloes weer zorgeloos willen dragen

miraDry is een medische behandeling die okselzweet en geur drastisch kan verminderen

Waarom kiezen
voor miraDry

Gestresseerd over de geur van je oksels? Bezorgd over grote zweetvlekken? U bent niet de enige. 1 op 10 personen heeft last van overmatig zweten, ook gekend als hyperhidrosis.

Met de komst van de miraDry is hier een definitief einde aan gekomen. miraDry is de enige, permanente, niet-chirurgische oplossing voor overmatig zweten en geur onder de oksel.

foto van vrouw

De voordelen
van miraDry

01
Effectief voor zweet en geur
02
Niet-chirurgische ingreep
03
Onmiddellijk resultaat
04
Permanente oplossing

De behandeling
in 3 stappen

Verdoven
Markeren
Behandelen
U wordt plaatslijk verdoofd voor maximaal comfort tijdens de behandeling. Om het te behandelen gebied te verdoven, wordt er een verdovingsvloeistof geïnjecteerd.
Verdoven

Is miraDry iets voor mij?

Heb je wel eens één van de volgende dingen geprobeerd om zweten tegen te gaan?
Duidt de opties aan die je herkent, of klik rechtstreeks op “volgende stap” als geen van onderstaande opties voor jou van toepassing zijn.
1/4

Succesverhalen

Veelgestelde vragen

Hoewel uw lichaam zweetklieren nodig heeft om zichzelf te koelen, bevat uw lichaam 2-4 miljoen zweetklieren - slechts ongeveer 2% is te vinden in uw oksels. Het elimineren van deze 2% zweetklieren heeft geen invloed op het vermogen van uw lichaam om zichzelf te koelen. Met miraDry ervaart u de vele voordelen van het verminderen van zweet in de oksels, maar u zult blijven zweten in andere delen van uw lichaam.
miraDry maakt gebruik van thermische energie om warmte te creëren in het gebied waar lastige zweetklieren aanwezig zijn en verwijdert deze permanent op een veilige wijze.
U kunt onmiddellijke en blijvende resultaten verwachten. Zodra de miraDry behandeling de zweetklieren heeft verwijderd, zijn zij voorgoed verdwenen. De behandeling is klinisch bewezen en leidt tot een gemiddelde zweetreductie van 82%. Zoals voor alle esthetische behandelingen geldt, kunnen de resultaten en ervaringen per patiënt verschillen.
U zult resultaten zien na slechts één behandeling. Zoals bij elke esthetische procedure zal uw arts het beste protocol bepalen voor de gewenste resultaten. 80% van de behandelde patienten is blij na 1 behandeling, 20% wenst een tweede behandeling.
De behandeling duurt gemiddeld 90 minuten
De meeste patiënten beschrijven de procedure als pijnloos met weinig of geen downtime. Lokale anesthesie wordt toegediend aan de oksels voorafgaand aan de behandeling voor comfort van de patiënt. De meeste patiënten ervaren weinig tot geen downtime en hervatten hun normale activiteiten (werk enz.) meteen. Lichaamsbeweging wordt meestal binnen enkele dagen hervat. U kunt enkele dagen na de behandeling last hebben van zwelling, gevoelloosheid, blauwe plekken en gevoeligheid in het okselgebied.
Ja, miraDry heeft al wereldwijd meer als 300 000 patienten behandeld. Het is eveneens goedgekeurd door de FDA voor drastische vermindering van okselzweet na slechts een behandeling.
Er zal wat gelokaliseerde pijn of zwelling optreden, die meestal binnen enkele weken verdwijnt. Sommige patiënten hebben een kortdurend veranderd gevoel in de huid van hun oksels of bovenarmen, dat geleidelijk verdwijnt.
De prijzen kunnen variëren afhankelijk van het behandelingsprotocol om de gewenste resultaten te bereiken, en zullen tijdens uw consult met de arts worden besproken.

Voor medische experten

Een veilige en effectieve behandeling voor uw patiënten
Bent u een medisch expert en heeft u interesse om miraDry behandelingen uit te voeren? Laat dan zeker hieronder uw e-mailadres achter om meer informatie te ontvangen.
Instagram image
Instagram image
Instagram image
Instagram image